En turbulent tid | Sara Östborg
saraostborg

Sara Östborg

Annons

En turbulent tid

Det här året har varit väldigt speciellt för mig, med mycket starka känslor. Först fick vi Céline, sen föddes min systerson Levi. Min morfar gick bort plötsligt och begravningen är imorgon, något av det värsta jag vet. Det kommer bli så fruktansvärt jobbigt och jag har bara skjutit på tanken att han faktiskt är borta, det gör så ont inom mig. Även om han var gammal och hade alzimers och slapp bli såpass dålig i sin sjukdom så var det här det bästa för honom. Hela familjen har ett väldigt fint sista minne av honom från Célines dop då verkligen alla var samlade. Förutom allt det så gifter sig min bror i september och jag ser så mycket fram emot det ❤

 

Jimmy har sin första riktiga semester sen Emilio föddes också, vi har ju varit föräldrarlediga om varandra och inte riktigt gjort något ”roligt” tillsammans så det ska bli så himla skönt och mysigt att få spendera en längre tid tillsammans som en familj, förmodligen blir det lite mindre renoveringsprojekt här hemma också. Men jag känner hur trött jag är nu både psykiskt och fysiskt av att ha varit själv med barnen såhär länge då Jimmy tagit på sig extra jobbpass och bara haft en ledig helg i månaden och någon dag här och där senste tiden. Kanske kan vi till och med få tid för en eller två barnfria kvällar bara han och jag❤️ Vi firar dessutom 5 år på min födelsedag i augusti, gud vad tiden springer iväg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraostborg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats