Kalasfix och inspiration! | Sara Östborg
saraostborg

Sara Östborg

Annons

Kalasfix och inspiration!

I samarbete med kalasdekorationer.se

 

Om mindre än en månad fyller vår lilla kille, (som inte är så liten längre) TVÅ år! Helt galet, det känns ju som det var nyss jag fick upp honom på bröstet, samtidigt som en evighet sen. Hur som helst så ska ju 2 år såklart firas ordentligt! Här ska vi ha massa ballonger, partytutor, tårta med tända ljus, partyhattar, glassbar, frukt och bär på spett och annan rolig dekoration.

Inne hos kalasdekorationer hittar du verkligen allt du behöver till barnkalaset, bröllopet, dopet och till babyshowern, eller varför inte festen!? Vilket också blir av i augusti för min del, 25 år är väl också något värt att fira 🤩  Det är dock lättare att planera ett barnkalas tycker jag, därför underlättar det verkligen att kunna beställa hem en massa inspirerande grejer till min 25årsfest!

Mina favoritkollektioner är oh baby och pick and mix pastell. Det går att blanda upp så himla fint med dessa. Jag älskar även allt i rosé, och trycker man på kategorin färgtema kan man välja just rosé och finna en hel del guldkorn.

Förutom dekorationer har dem olika baktillbehör så som strössel, bägare och formar, topping till cakepops och cupcakes mm. Det roligaste av allt som dem har att erbjuda måste ändå vara alla olika form av ”gästböcker”. Något som jag hade uppskattat på min babyshower är dessa gästbok-klossar , där gästerna kan skriva olika lyckoönskningar på klossarna. Det är alltså både en fin gest och inredningsdetalj plus att klossar är bland det roligaste barn vet!!

In och kika på kalasdekorationer.se så kanske du också hittar några egna favoriter som du bara måste ha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraostborg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats