Sammanfattning av helgen och en dag på Parken zoo | Sara Östborg
saraostborg

Sara Östborg

Annons

Sammanfattning av helgen och en dag på Parken zoo

Hej fina!

Nu har lite mer än en vecka gått sen den tunga dagen med begravning av min morfar, det har tagit några dagar att smälta, inte så konstigt kanske. Tung men fin dag, att ta farväl har aldrig varit min starka sida. Det är så konstigt att man ena stunden står där, full av liv, i sitt sätt att vara på, bara så levande liksom, sen helt plötsligt finns man inte mer. Allt bara slutar fungera. Allt man gjort och sagt, det bara tar slut, kvar finns bara kroppen – och minnena. Vad händer egentligen… Hur som helst så är det väldigt jobbigt och jag saknar morfar. Men nu får vi blicka framåt och berätta för barnen om den fantastiska, goda människa han var.

Jimmy har som sagt jobbat tokmycket senaste tiden och det är två veckor kvar till hans semester, längtar ihjäl mig efter tid tillsammans! Märker på barnen också när han jobbat lite väl mycket. Även jag själv känner mig ”lite vilsen” just nu, mycket i huvudet och mycket runt i kring. Hoppas få lite mer tid till mig själv framöver, barnen är väldigt mammiga dessutom, Förhoppningsvis kan vi introducera mer mat till Céline och inte bara amma så även jag kan få komma ut lite och bara vara Sara. Kanske känner du igen dig? Det är helt fantastisk att kunna amma sitt barn, men det tar mycket av en själv, och ens partner kan ju inte göra så mycket när det kommer till matning.

Min födelsedagspresent till Jimmy, som ni ser på bilden kommer från rofadesign. Både jag och Jimmy är så nöjda över den!

I helgen var J iallafall ledig. I fredags firade vi honom eftersom han fyllde år, i lördags umgicks vi med ett par goda vänner och igår spenderade vi ännu en dag på parken zoo. Det säsongskortet är nog det bäst spenderade pengarna nu i sommar! Så härligt att bara strosa runt där, titta på alla fina djur, åka lite karuseller eller svänga in på badet en stund. Emilio fullkomligt älskar det!Nu får vi se vad den här veckan har att bjuda på😊 Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraostborg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats